• heroicons/solid/truck Gratis frakt over 600 kr
  • heroicons/solid/refresh 100% Tilfredshetsgaranti
  • heroicons/solid/clock Bestill i dag, sendes umiddelbart
  • heroicons/solid/user-group Allerede mer enn 700 000 fornøyde kunder i Norge
  • heroicons/solid/truck Gratis frakt over 600 kr
  • heroicons/solid/refresh 100% Tilfredshetsgaranti
  • heroicons/solid/clock Bestill i dag, sendes umiddelbart
  • heroicons/solid/user-group Allerede mer enn 700 000 fornøyde kunder i Norge

Monthly Archives: May 2023

  1. Hva er den beste fettforbrenneren? Våre topp 5 fettforbrennere

    fatburner

    En fettforbrenner kan hjelpe deg med å gå ned i vekt, bygge og reparere muskler og hydrere kroppen. En fettforbrenner inneholder ingredienser som stimulerer fettforbrenningen og undertrykker sultfølelsen. Det finnes forskjellige typer fettforbrennere, hver med forskjellige ingredienser. Men hva gjør egentlig en fettforbrenner? Og kanskje viktigst av alt: hva er den beste fettforbrenneren?

    Read more »
  2. Hvordan får du en mindre midje?

    Waist

    Å få en mindre midje er noe mange kvinner drømmer om. Det blir sett på som "vakkere", det øker selvtilliten og det er også bra for helsen din. Visste du at en slankere midje reduserer risikoen for hjerte- og karsykdommer og diabetes type 2? Men å få en mindre midje, hvordan gjør man egentlig det? I denne bloggen gir vi en rekke viktige tips og øvelser.

    Read more »
  3. 5 tips mot tretthet

    Fatigue

    Du har sikkert lurt på hvorfor du er så sliten. Det finnes ingen standardsvar på dette spørsmålet. Tretthetsplager kan skyldes mange ting. Noen ganger er det én klar årsak til tretthet, for eksempel hvis du har trent mye eller har sovet lite. Imidlertid er det vanligvis forårsaket av en kombinasjon av flere faktorer. Ofte er det fordi du gjør mer enn kroppen din tåler. Sykdommer som Pfeiffers sykdom, influensa, korona eller diabetes kan også føre til at du blir overtrøtt. Når du er veldig anspent eller stresset, lider av depresjon eller har en usunn livsstil, kan dette også føre til at du føler deg sliten.

    Read more »
  4. Gurkemeies gunstige effekt på leddene?

    curcuma

    Visste du at gurkemeie gjør leddene og musklene dine mer fleksible og hjelper til med å lindre leddsmerter? I tillegg til at dette krydderet fra India gir maten din farge og smak, har gurkemeie også mange helsemessige fordeler og har en betennelsesdempende effekt. Ikke rart at dette spesielle krydderet har fått navnet 'den hellige urten' i India. I denne bloggen kan du lese alt om den gunstige effekten av gurkemeie på leddene og hvordan du kan bruke gurkemeie i hverdagen.

    Read more »
  5. Beste anti-aldringsprodukter mot rynker

    anti-aging

    Dessverre, men sant: vi blir alle eldre. Denne prosessen ledsages blant annet av aldring av huden, inkludert rynker. Og det ønsker vi selvfølgelig ikke. Heldigvis finnes det flere antialdringsprodukter på markedet som bidrar til å forhindre eller redusere aldring av huden. Men hva er de beste antialdringsproduktene, hvilke typer finnes og når bør du begynne å bruke dem? Vi forteller deg mer om det.

    Read more »
  6. Hvorfor brukes kaffe før trening?

    coffee

    Kaffe er en drink som nytes over hele verden for å starte dagen riktig, men visste du at kaffe før trening også er mye brukt som drikke før trening? Kaffe inneholder koffein, et sentralstimulerende middel som kan hjelpe kroppen med trening.

    I denne bloggen ser vi nærmere på kaffe og koffein og svarer på spørsmål som: Hva er koffein? Hvorfor skal du bruke den til sport? Hvilken effekt har koffein på kroppen og ytelsen? Og hva bør du passe på når du bruker koffein som drikke før trening? Hvis du vil lære mer om bruk av kaffe og koffein før trening, les videre!

    Read more »
  7. Det beste sportsutstyret og sportsutstyret til hjemmet?

    maxiclimber

    Leter du etter en måte å holde deg i form hjemme? Vil du holde deg aktiv, men ikke har lyst eller tid til å gå på treningssenteret? Da er trening hjemme den ideelle løsningen for deg! Den gode nyheten er at du ikke nødvendigvis trenger dyre sportsabonnement eller profesjonelt utstyr for å trene hjemme. Du kan komme langt med riktig sportsutstyr for hjemme.

    Sportsutstyr til hjemmet kommer i forskjellige former og størrelser. Fra små vekter til store treningsmaskiner, det er noe for enhver smak. Med dette praktiske sportsutstyret til hjemmet kan du enkelt lage din egen sportsrutine hjemme. På denne måten kan du bestemme når du vil trene og du slipper å ta hensyn til åpningstidene til treningssenteret.

    I denne bloggen ser vi nærmere på fordelene med å trene hjemme og hvilket sportsutstyr som passer best for hjemme. Vi gir også tips og råd for å lage din egen idrettsrutine hjemme. Kort sagt, etter å ha lest denne bloggen kan du umiddelbart begynne å lage ditt eget treningsstud

    Read more »
  8. 3 grunner til å bruke glukosamin for ledd

    3 grunner til å bruke glukosamin for ledd

    Mange tar glukosamintilskudd for stive og smertefulle ledd. Men hva er egentlig glukosamin? og holder glukosamin leddene fleksible?

    Read more »
  9. Topp 5 beste fettforbrennere?

    Topp 5 beste fettforbrennere?

    Vil du gå ned i vekt og forbrenne fett? Da er du ikke alene. Visste du at ikke mindre enn 50 % av voksne nederlendere er overvektige? Enten du ønsker å gå ned noen feriekilo eller kanskje ønsker å krympe tre klesstørrelser: noe må alltid endres. For eksempel bør du bevege deg mer og innta færre kalorier. Vil du gå ned i vekt raskere og stimulere til fettforbrenning? Da kan fettforbrennere være noe for deg. I denne bloggen forklarer vi hva fettforbrennere er, hvilke typer som finnes og hva de 5 beste fettforbrennerne er.

    Read more »
  10. 5 tips for smidige muskler og ledd

    Muscle

    Fleksible muskler og ledd er avgjørende for god livskvalitet. Det er flere måter å holde muskler og ledd fleksible. I denne artikkelen kan du lese alt om årsakene til stive muskler og ledd og kanskje viktigst: hvordan sikre at musklene og leddene forblir fleksible.

    Read more »